Za sva pitanja i savete možete nam se obratiti na email office@panontherm.co.rs ili mobilni tel. 065 80 77 157

PanonTherm Ive Lole Ribara 184 Bačka Palanka PIB: 107742132 MB: 62956887 TR: 170-0050011196000-51 Unicredit banka

Kategorije

Proizvođači

Kotao na čvrsto liveni Bergen BCB6 MAGMA 41kW 6 članaka Pogledajte u punoj veličini

Kotao na čvrsto liveni Bergen BCB6 MAGMA 41kW 6 članaka

Kotao na čvrsto liveni Bergen BCB6 MAGMA 41kW 6 članaka

Detaljnije

bergen-BCB6

794,44 €

Na rasprodaji Na rasprodaji!

-5%

836,25 €

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji

Predhodna
Sljedeća

Kotao na čvrsto liveni Bergen BCB MAGMA 4 - 8 članaka

Visoka tehnologija livenog kotla na čvrsto gorivo BCB Magma Bergen

Napravljen od livenog gvožđa kotao na čvrsto gorivo BCB Magma Bergen je člankasti kotao za sagorevanje čvrstog goriva. Dizajniran je za toplovodne sisteme grejanja i ne može da se koristi u svrhu sanitarnog snabdevanja vodom.

Liveni kotao tropromajni na čvrsto gorivo BCB Magma Bergen

Konstrukcija livenog kotla na čvrsto gorivo Bergen BCB Magma

Zahvaljujući konstrukciji od livenog gvožđa i fleksibilnoj tehnologiji livenja kotao je izuzetno otporan na koroziju koja može nastati prvenstveno zbog niskih temperatura povratne vode dimnog gasa ali i zbog opterećenja visokim sadržajem vode. Svojom jedinstvenom masivnom dvopromajnom konstrukcijom Bergen BCB kotao na čvrsto gorivo će obezbediti veću efikasnost od ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Koristi različite vrste čvrstog goriva pa učinak kotla varira između navedenog maksimuma i minimuma.

Obim isporuke liveni kotao na čvrsto gorivo Bergen BCB Magma

Obim isporuke obuhvata paket sa kotlom paket sa priborom koji sadrži: limenu oplatu, izolaciju, četku za čišćenje, strugač pepela i žarač za gorivo. Broj članaka od kojih je sastavljen kotao je od 4 do 8 toplotnog učinka od 27 do 56 KW. Može se povezati i na otvoreni i na zatvoreni sistem centralnog grejanja.

Patentirani princip cirkulacije dimnih gasova kotla

Velika grejna površina livenog kotla i velika zapremina ložišta garantuju visoku efikasnost i duže periode sagorevanja (manji intervali između dva loženja). Kotao poseduje visok stepen prenosa toplote preko mnogobrojnih orebrenja na livenim člancima kotla. Na predna cirkulacija dimnih gasova visoke efikasnosti ostvarena je patentiranom cirkulacijom dimnih gasova kroz masivnu drugu promaju i veliku površinu prenosa od strane Bergen-a.

Na donjoj slici prikazana je recirkulacija dimnih gasova kroz patentiranu drugu promaju koja obezbeđuje visok stepen efikasnosti kotla i iskorišćenje energije dimnih gasova.

Strujanjedimnih gasova kroz članke livenog kotla BCB Magma Bergen

Tehničke karakteristike liveni kotao BCB Magma BERGEN

Tehničke karakteristike liveni kotao BCB Magma Bergen

Kliknite na sliku za veći prikaz.

Tags: kotao na cvrsto gorivo, kotlovi na cvrsto gorivo, kotao na čvrsto, centralno grejanje, kotao na drva, kotao na briket, liveni kotao na cvrsto, liveni kotao Bergen, Bergen BCB kotao, bergen liveni kotao, radijatorsko grejanje

Novi proizvodi

» Nema novih proizvoda u ovom trenutku