Za sva pitanja i savete možete nam se obratiti na email office@panontherm.co.rs ili mobilni tel. 065 80 77 157

PanonTherm Ive Lole Ribara 184 Bačka Palanka PIB: 107742132 MB: 62956887 TR: 170-0050011196000-51 Unicredit banka

Kategorije

Proizvođači

Kotao na čvrsto liveni Sime Solida 5 članaka 25kW Pogledajte u punoj veličini

Kotao na čvrsto liveni Sime Solida 5 članaka 25kW

Kotao na čvrsto liveni Sime Solida 5 članaka 25kW

Detaljnije

sime-5-25kW

655,03 €

Na rasprodaji Na rasprodaji!

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji

Predhodna
Sljedeća

Liveni kotao na čvrsto gorivo Sime Solida ( MADE IN ITALY)

Italijansku kompaniju Sime danas čine tri celine smeštene u dve fabrike u okrugu Verone. I to su Sime OEM, Sime habitat comfort i Sime sistemi.

Sime OEM livnica smeštena ja na periferiji grada Verone u mestu San Giovanni Lupatoto  sa godišnji kapacitetom od 35000 tona. Sime je jedna od retkih kompanija iz oblasti grejanja koja ima svoju sopstvenu livnicu i ponosno proizvode za vodece evropske kompanije (IMMERGAS, VIESSMANN, BAXI, RIELLO)

Sa proverenom reputacijom za kvalitet, pouzdanost, performanse i efikasnost, SIME Vam nudi kompletan i obiman asortiman proizvoda koji može da zadovolji i najzahtevnije kupce dajući Vam potpuni izbor i fleksibilnost.

liveni-kotao-na-cvrsto-gorivo-sime-solida

Karakteristike livenog kotla Sime Solida

Liveni kotlovi Sime Solida isporučuju se u šest veličina i to od 16,3 do 39,5 kW toplotne snage, odnosno u pakovanju od 3 do 8 livenih članka.

Telo kotla je izrađeno od livenog čelika, poznatijeg kao gus, koji predstavlja specijalnu leguru čelika čija je osnovna karakeristika njegova stabilnost odnosno nepromenjivost kroz dugi period upotrebe. To je sinonim za kvalitet, dugovečnost i jednostavno održavanje.

Svaki pojedini detalj tela od livenog čelika napravljen je da perfektno balasnira odnos toplote kotla, sagorevanje i vrlo niske toplotne gubitke kroz dimne gasove.

Samo telo kotla je toplotno zaštićeno vrlo kvalitetnom mineralnom vunom kojom se na minimum smanjuju toplotni gubici isijavanja u okolinu. Kao završna zaštita koristi se limena oplata koja je mehanički i dekorativno obrađena upotrebom vrhunske tehnologije.

Velika vrata ložišta osiguravaju lako punjenje ložišta i još lakše čišćenje i održavanje. Naročito su pogodna gornja vrata koja omogućavaju umetanje velikih komada čvrstog goriva. Dovoljno velika posuda za pepeo lako se izvlači i ne zahteva prečesto pražnjenje. 

Dimovodni priključak dimenzije 150 mm opremnjen je regulatorom protoka dimnih gasova za lakšu regulaciju potpritiska kotla. Termostaski regulator promaje  (u sklopu isporuke) omogućava održavanje željene temperature kotlovske vode regulišući potrebnu količinu vazduha za sagorevanje. 

Pomične rešetke za rastresanje pepela garantuju brzo i čisto rastresanje čime se osigurava doprema potrebnog primarnog vazduha za sagorevanje.

Tehničke karakteristike liveni kotao Sime Solida

tehnicke-karakteristike-liveni-kotao-na-cvrsto-gorivo-sime-solida

dimenzije-liveni-kotao-na-cvrsto-gorivo-sime-solida-2

Dimenzija potisnog i povratog voda kotla, oznaka M i R na slici,  je 2", dok je dimenzija priključka za punjenje i pražnjenje kotla oznake S 1/2".

Uz kotao se isporučuje termostatski regulator promaje. Garancija na kotao je 2 godine, uz instalaciju po preporuci proizvođača.

Novi proizvodi

» Nema novih proizvoda u ovom trenutku